Bånn i bøttaGreit nokBraKjempebraJeg vil tilbake!! (6 votes, average: 4.17 out of 5)
Loading ... Loading ...

GudbrandsGard ligger ved mellomstasjonen i Kvitfjell Alpinanlegg, og er et moderne høyfjells-hotell.


, , , , , , , ,

2 Responses to “Gudbrandgard Hotell – Kvitfjell”

 1. tool

  26. des, 2009

  Takk for en interessant blogg

 2. Tanja

  08. sept, 2010

  GudbrandsGard Hotell ligger sentralt i Kvitfjell, med ski in – ski ut til Kvitfjell Alpinanlegg, Norges Nasjonalanlegg. I dalsiden troner hotellet i god, gammel norsk byggeskikk med laft og stavlaft, torv på taket og mye bruk av naturstein. Med fantastisk utsikt over Rondane og Lågen som bukter seg nedover Gudbrandsdalen, byr GudbrandsGard Hotell på helt spesielle opplevelser – enten du kommer hit for å koble av sammen med familie og venner eller for å bli inspirert til nye innsats sammen med kollegaer.
  ggh@ggh.no
  http://www.ggh.no
  61 28 48 00

Leave a Reply